Продавець PaketShop розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4803 відгуків
НАЛОЖКА ПО ПЕРЕДОПЛАТІ. ВІДПРАВКА 2 ДНІ. БРОНЬ 2 ДОБИПридбати

Товари для дому від офіційних виробників

+380 (99) 727-48-44
Відділ продажів
+380 (67) 139-47-80
Відділ продажів
+380 (93) 253-11-20
Відділ продажів

Їжа на винос: як збільшити прибуток бізнесу

Їжа на винос: як збільшити прибуток бізнесу

У період карантину популярність доставки їжі почала зростати в геометричній прогресії. Оцінивши переваги, люди будуть продовжувати замовляти готові страви в кафе і ресторанах або купувати їх в кулінаріях найближчих супермаркетів. Тому впровадження подібних послуг стоять витрат часу та ресурсів зі сторони власників та керівників закладів громадського харчування.

 

 

 

одноразова посуд для їжі фото

Переваги впровадження послуги їжа на винос

 

Згідно з дослідженнями, ресторани і кафе, які ввели в перелік доставку готових страв, збільшили чек у середньому на 20%. Сьогодні ці формати є у багатьох закладах. Впровадити їх не складно, головне правильно організувати роботу і надати клієнтам унікальну пропозицію, яке вигідно виділить вас серед конкурентів.

 

 

Перш ніж приступати до широкої рекламної кампанії їжі на винос, відпрацюйте пропозицію на постійних клієнтів. Існуючі лояльні клієнти – найкращий старт для впровадження послуги. Згідно опитувань і маркетингових досліджень, ймовірність продажі постійному клієнтові нової послуги становить 60-70%, в той час як у нових клієнтів цей показник складає 5-20%.

 

Важливо оцінити, чи впорається обсягами їжі на винос кухня і персонал. Розробіть кілька готових пропозицій їжі на винос. Це може бути швидкий сніданок, лайт-бокс на роботу, бізнес-ланч або вечірнє меню для дому. Додайте в меню страви на винос, які користуються найбільшою популярністю серед постійних клієнтів.

 

Найбільш зручним для клієнта і заклади попереднє замовлення страв по телефону або через популярні месенджери. Для вас це можливість розрахувати необхідну кількість продуктів і навантаження персоналу, а клієнтові не доведеться чекати замовлення.

пластикові контейнери для їжі на винос фото

Правильна упаковка – важливий крок до успіху

 

Потенційні покупці їжі на винос завжди приділяють особливу увагу тому, наскільки зручно і якісно упаковані страви. В даному випадку має значення і збереження зовнішнього вигляду страв у посуді, і їх температура. Інвестування в міцні і надійні пакувальні матеріали з теплоізоляційними властивостями (там, де це необхідно) дозволить зробити так, щоб їжа залишалася привабливою і смачною.

 

Якщо готову страву передбачає соус, при транспортуванні його краще подавати окремо, якщо це допускається рецептом. Одноразові соусниці з кришкою дозволять доставити в цілості навіть рідкі соуси.

 

Для доставки гарячих страв відмінно підходять алюмінієві форми і контейнери і одноразові супниці з кришкою. Така упаковка дозволяє провести повторний готових страв у МІКРОХВИЛЬОВІЙ печі.

 

Для салатів і кондитерських виробів можна використовувати блістерну упаковку. Подібна посуд представлена в широкому діапазоні розмірів, що дозволяє підібрати потрібний формат під різні страви.

 

Упаковку для суші можна використовувати не тільки для подачі страв японської кухні. Такі плоскі тарілочки з кришкою стануть відмінним рішенням для красивої подачі холодних закусок, овочевих або фруктових нарізок, канапе. Не забувайте, що часто люди замовляють страви для фуршетів або прийому гостей, а в цих ситуаціях подібна тара більш ніж доречна і замінює сервірувальний посуд.

 

Складаючи список необхідних витратних матеріалів для упаковки їжі на винос, не забудьте замовити серветки, одноразові прилади, зубочистки і пакети, в які буде запаковываться замовлення. Ці та інші товари, які можуть стати в нагоді при організації їжі на винос, можна купити в інтернет-магазині Пакетшоп.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner